Services

Trykt 
markedsføring

Mangler du et indbydende magasin, en flot bog eller en spændende trykt brochure? Disse trykte materialer er fortsat et effektivt led i markedsføringen – de giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed og ydelser på en flot og indbydende måde. CIBUS har mange års erfaring med udarbejdelse af magasiner, brochurer samt bøger. CIBUS tilbyder en totalløsning – eller du kan vælge selv at levere eksempelvis billeder eller tekst, og så sætter vi det op for dig på en indbydende måde.

Digital 
markedsføring

Fanger din hjemmeside potentielle kunder i deres søgen på nettet? Hjemmesiden er ofte den første kontakt en potentiel kunde har med din virksomhed, og derfor er den en yderst værdifuld salgs- og markedsføringkanal. En god hjemmeside skal have et indbydende design og give de besøgende en god oplevelse hver gang. CIBUS’ grafiske team har stor erfaring med design af hjemmesider, og ved lige præcis hvad det kræver for at tiltrække kunderne. Det samme gælder, hvis du vil prøve kræfter med online-banner eller online-annoncering. CIBUS ved, hvad der sælger og hvad der kræves.

Visuel
identitet

Skal du have nyt logo eller trænger det gamle til en lækker justering? CIBUS har et hold af dygtige grafikere med mange gode idéer og input. Du har måske selv en fornemmelse af det færdige logo – vi hjælper dig gerne på rette vej.
Eller måske trænger dit brand eller din facade til et boost – lad os sammen kigge på det – vi ser altid de spændende sider og de gode idéer.

Foodstyling

Præsenterer dine lækre råvarer sig på bedste vis? Kunne det blive lidt bedre – så det lige ser en tand bedre ud, og på den måde fanger kunden mere effektivt.
CIBUS’ foodeksperter har øje for detaljen og forstår at style dine produkter på den lækre måde, så de bliver endnu mere indbydende. Foodstyling kan foregå i vores moderne fotostudie eller i din virksomhed.

Foto

Trænger du til nye fotos af dine produkter? CIBUS har et nyistandsat og topmoderne fotostudie med et væld af muligheder. CIBUS har sine egne fotografer, og sammen med vores foodeksperter kan de trylle dine fødevarer om til appetitvækkende billeder eller videoer. 

Vores fotografer kommer også gerne på besøg i din virksomhed, hvis du skal have lavet en præsentationsvideo eller lignende.

Fødevare-
trends

Hvad efterspørger forbrugeren i fremtiden? Hvor er take-away på vej hen? Og kommer der nye spændende teknikker? Vi kender ikke det entydige svar, men vores dygtige foodeksperter følger hele tiden med inden for fødevarer og deres udvikling – og de har fingeren på pulsen, når det gælder de nye forbrugsvaner. 

CIBUS’ foodeksperter har med andre ord et knivskarpt syn på nyeste fødevaretrends samt hvorledes de kan præsenteres bedst for kunderne.

Produkt-
udvikling

Er din virksomhed innovativ? Har du behov for lidt hjælp med produktudvikingen? Det er yderst vigtigt at udvikle sine produkter efter de fødevaretrends, der præger vores dagligdag lige nu og især i fremtiden – kommer du for sent har konkurrenten snuppet den gode idé. CIBUS har et hold af innovative foodeksperter, der ser de nye trends før andre.