Vi elsker kød!
Mesterslagteren er en sammenslutning af frie, dygtige, private slagtere, der alle har det til fælles, at de altid er garante for et godt stykke kød. Mesterslagteren udgiver gratismagasinet, We Meat, som udkom første gang i marts 2016, og som bliver udgivet 4 gange årligt. We Meat henvender sig til den kød- og madelskende forbruger, og er tænkt som inspiration til sæsonens (eller årstidernes) mange madoplevelser.
CIBUS' Rolle
CIBUS står for den fulde produktion af We Meat-magasinet. Dette indebærer bl.a. knivskarp produktudvikling i samarbejde med Mesterslagteren, foodstyling, fotoshoot, journalistik, opskriftudvikling, art direction, grafisk opsætning samt tryk og forsendelse af magasinet. Herudover udarbejdes der instore– og POS-materiale til brug både analogt og digitalt i form af tilhørende plakater, flyers, skærmgrafik etc. til Mesterslagter-butikkerne.








Ønsker du at høre mere?
MARKETINGCHEF
ULRIK OLESEN
Tlf 21 45 53 35